Το έμμετρο παραμύθι «Ο βυθός άνω κάτω» του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, θα παρουσιαστεί στην αίθουσα της Δημοτικής βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 10 Ιουλίου στις 11πμ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας.
Πρόκειται για μια πρωτότυπη ιστορία, όπου το πραγματικό σμίγει με το φανταστικό, γεμάτη χιούμορ και εκπλήξεις που έχει σκοπό να κάνει τα παιδιά να περάσουν όμορφα, να γελάσουν και να εξάψει τη φαντασία τους.
Το παραμύθι θα αφηγηθεί η ηθοποιός Μαρία Παπαδοπούλου. «Ο βυθός άνω κάτω κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κομνηνός με υπέροχες ,μαγευτικές εικόνες από την Κομοτηναία εικαστικό Ελένη Πεχλιβάνη.
Είναι το τρίτο παραμύθι του δημοσιογράφου Β. Κάργα που κυκλοφορεί. Το πρώτο ήταν «η παράξενη παρέα του Ορφέα,» το οποίο έγινε και παιδική Όπερα από το Δημοτικό Ωδείο της Αλεξανδρουπόλης. Το 2ο «ο κρυμμένος θησαυρός», που κυκλοφόρησε στην εποχή του κορονοϊού και της καραντίνας και όλη η δράση του είναι μέσα σε ένα σχολείο και μιλά για το μπούλιγκ και το τρίτο είναι «ο βυθός άνω κάτω», και όπως αποκάλυψε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο συγγραφέας «όσο η φαντασία των παιδιών είναι πάρα πολύ μεγάλη και μας δίνουν ιδέες , υπάρχει σκέψη και για τέταρτο με την νέα Χρονια».
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος