Σε ισόβια κάθειρξη καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ξάνθης 34χρονο Τούρκο, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα πριν απ΄ έναν χρόνο με το αυτοκίνητο του έναν 57χρονο Έλληνα, μετά από διαπληκτισμό για την παραχώρηση προτεραιότητας, κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα στους Κήπους Έβρου.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο 34χρονος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία εκ προσθέσεως, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό. Μετά την καταδικαστική απόφαση ο καταδικασθείς επέστρεψε στις φυλακές Κομοτηνής, όπου παρέμενε προφυλακισμένος μετά τη σύλληψη του τον Ιούλιο του 2023.
Κατά την απολογία του ο 34χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε, ότι δεν διέπραξε την πράξη που του αποδίδεται, λέγοντας ότι δεν είχε οποιαδήποτε επαφή το όχημα του με τον παθόντα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος