Αλεξανδρούπολη: Η τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΥΑΑ έως το 2029 στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Η έγκριση της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης (Δ.Ε.Υ.Α.Α. ) της τιμολογιακής πολιτικής για τη ρυθμιστική περίοδο 2025 – 2029, θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 23 Απριλίου, στις 19:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι επανέρχεται προς συζήτηση, έπειτα από προηγούμενη αναβολή, το αίτημα της αντιπολίτευσης με θέμα «Συζήτηση για την αήθη επίθεση που φέρεται πως δέχθηκε η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου», όπως και οι προτάσεις που αφορούν ονοματοδοσίες δημοτικών οδών και πλατείων

Επίσης, μεταξύ των 35 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνεται, η ονοματοδοσία της αποθήκης Νο1 σε «Λαμπάκη Ευάγγελου, Δημάρχου Αλεξανδρούπολης (2011-2019)», της αποθήκης Νο2 σε «Αλεξανδρή Γεωργίου, Δημάρχου Αλεξανδρούπολης (2003-2010)», της αποθήκης Νο3 σε «Αρβανιτίδη Τριαντάφυλλου, Δημάρχου Αλεξανδρούπολης (1999-2002)» και του Φράγματος Διποτάμου Αισύμης σε Φράγμα «Τάσος Σουλακάκης».

Άλλα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων, αφορούν γενικότερα, τροποποιήσεις επιτροπών και αποφάσεων, εκμισθώσεις δημοτικών κυλικείων, οριστικές ανακλήσεις αδειών περιπτέρων, αναμόρφωση προϋπολογισμού, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αιτήματα κοινοτήτων.

Φωτογραφία: Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος