Αλεξανδρούπολη: Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας για τα γεγονότα στον βρεφονηπιακό σταθμό

Την κατάθεση περισσότερων από μιας αναφορών – καταγγελιών γονέων προς τον δήμαρχο και τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, επιβεβαίωσε, μιλώντας στους δημοσιογράφους, η δικηγόρος Μένια Πολυχρόνη, η οποία εκπροσωπεί οικογένειες που έχουν παιδιά στον συγκριμένο δημοτικό παιδικό σταθμό, μετά τα όσα καταγγέλθηκαν ναφαορικά με ανάρμοστης συμπεριφορά βρεφονηπιοκόμων.

Η κυρία Πολυχρόνη έκανε λόγο για «επείγουσα προκαταρκτική εξέταση την οποία διέταξε ο κύριος εισαγγελέας” ώστε να συλλεχθούν, όπως είπε, “τα στοιχεία εκείνα που ίσως στοιχειοθετήσουν και ποινικά αδικήματα”. Αυτό θα κριθεί, όπως τόνισε, από τον εισαγγελέα, προσθέτοντας ότι για μας υπάρχουν ποινικά αδικήματα, όπως η έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και μάλιστα από πρόσωπο που έπρεπε να τα φροντίζει ώστε να έχουν μια ασφαλή παραμονή στο χώρο“.

Η ίδια πρόσθεσε ότι μια μητέρα της μετέφερε πως ότι το παιδί της( ο λόγος για το κοριτσάκι που παιδαγωγός φέρεται να το έκλεινε συχνά μέσα στον αποθηκευτικό χώρο) άλλαξε συμπεριφορά και έπαψε να είναι ανήσυχο.

Όλα ανακαλύφθηκαν, όταν η συγκεκριμένη μητέρα, μαζί με μια φίλη της, υποδύθηκαν στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού τις μαθήτριες και το κοριτσάκι την δασκάλα. Στη διάρκειά του το παιδί εφάρμοσε παιδαγωγικές μεθόδους σαν εκείνες που καταγγέλθηκε ότι είχε υποστεί το ίδιο .

Μένια Πολυχρόνη δικηγόρος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος