Αλεξανδρούπολη: Ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα χωρίς ατυχήματα από τους ΑΓΡΙΑΝΕΣ

Ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα τα τελευταία 5,5 χρόνια  διένυσαν τα μέλη του Moto Club ΑΓΡΙΑΝΕΣ σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία 250 μοτοσικλετιστών από όλη την Ελλάδα.

Το ξεχωριστό του επιτεύγματος αυτού είναι ότι τα χιλιόμετρα αυτά πραγματοποιήθηκαν,  χωρίς να προκληθεί κανένα απολύτως ατύχημα σε κάποιον αναβάτη μηχανής μέλος του Συλλόγου.

«Δεν νομίζω να υπάρχει άλλη λέσχη που να κατέχει αυτό το νούμερο σε ομαδικές εξορμήσεις» δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλίας Γρηγοράκης διευκρινίζοντας  ότι αυτό επετεύχθη επενδύοντας στην οδική ασφάλεια και την εκπαίδευση των μελών σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.

«Στόχος όπως είπε είναι να καταφέρουν αν το επικοινωνήσουν σε όλες τι λέσχες στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους

Αλεξανδρούπολη: Ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα χωρίς ατυχήματα από τους ΑΓΡΙΑΝΕΣ

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες λέσχες στην  Ελλάδα, αριθμεί περί τα 300 μέλη,  είναι μόλις 5 χρονών με ομαδικές εξορμήσεις σε Γαλλία Τσεχία Ουγγαρία και μεμονωμένες από το Βόρειο Πόλο μέχρι τη Σαχάρα και το Γιβραλτάρ. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η φιλοσοφία των ΑΓΡΙΑΝΩΝ  αφού οι βόλτες τους δεν έχουν μόνο ψυχαγωγικό αλλά και κοινωνικό -ιστορικό χαρακτήρα με παραδείγματα προσφοράς στις πυρκαγιές της Εύβοιας , υποστήριξης σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις της Αλεξανδρούπολης.

Τα μέλη των Αγριανών μέσα από την Ελληνική Μοτοσυκλετιστικη Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο) που πρόσφατά  δημιουργήθηκε θα αιτηθούν την καθιέρωση ημέρας για την διεξαγωγή Πανελλήνιας Εθελοντικής Αιμοδοσίας από όλες τις λέσχες της χώρας ώστε να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος