Από 29 Ιουνίου μέχρι και 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν φέτος στην Αλεξανδρούπολη οι εκδηλώσεις για την Ναυτική Εβδομάδα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συναυλίες, ημερίδες, εκθέσεις, παιχνίδια δίπλα στη θάλασσα, ιστιοπλοΐα, σκάκι, προβολή ταινιών, μαθήματα SUP, επίδειξη κωπηλασίας και αστρονομία.
Η επίσημη έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας θα ξεκινήσει με την επιμνημόσυνη δέηση και τη ρίψη στεφάνου στη θάλασσα εις μνήμην και τιμή των χαμένων ναυτικών, χοροστατούντος του μ Μητροπολίτη Άνθιμου και θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία στην πλατεία του Φάρου με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Γιώργο Περρή. Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, θα έχει προηγηθεί στο λιμάνι, ο απόπλους σκαφών “Friendship Regatta 2024”, ο αγιασμός στη ναυτοπροσκοπική δεκάκωπη λέμβο “Ολυμπιάδα”, και τα εγκαίνια της προσκοπικής- ναυτικής εικαστικής έκθεσης στην αποθήκη 2.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 7 Ιουλίου με την βράβευση μαθητών/τριών αθλητών/τριών που διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και θα ακολουθήσει συναυλία στην πλατεία του Φάρου με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Στέλιο Βαμβακά.
Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με την υποστήριξη της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, του Ο.Λ.Α. και των Προσκόπων Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με συλλόγους του δήμου και η είσοδος είναι ελεύθερα για όλους.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος