Αγώνες Run Greece μετά από δυο χρόνια στην Αλεξανδρούπολη.

Aπό την Αλεξανδρούπολη ξεκινούν  φέτος οι αγώνες Run Greece  για πρώτη φορά από το 2019   όπου υπήρξε στάση λόγω πανδημίας. Ένα αθλητικό γεγονός με  μεγάλο ενδιαφέρον για την  περιφέρεια αφού δίνει  την ευκαιρία σε δρομείς κάθε ηλικίας να συμμετέχουν σε αυτό.

Όπως επισημάνθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθούν μόνο δυο αγώνες των 5χλμ και των 10 χλμ. ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν οι διαδρομές για παιδιά και ΑμεΑ. Επίσης όσοι θα συμμετέχουν στους αγώνες, θα  είναι είτε εμβολιασμένοι είτε θα  έχουν πιστοποιητικό νόσησης

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες και παρά τις υγειονομικές δεσμεύσεις αγγίζουν τις 1000, οι συμμετοχές των δρομέων στις δυο διοργανώσεις.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς στο μήνυμα του αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «Ακυρώσαμε το VIA EGNATIA RUN 2020 και 2021, το RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2020, και αμέτρητες άλλες αθλητικές δράσεις για να αποφύγουμε και να περιορίσουμε τον κίνδυνο της έκθεσης στον ιό. Φέτος, τηρώντας όλους τους κανόνες  τρέχουμε στο RUN GREECE ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ! Τρέχουμε για τη ζωή! Τρέχουμε για το αύριο! Στέλνουμε μήνυμα υπέρ της υγείας και της ασφάλειας, για να απολαμβάνουμε ελεύθεροι όσα αγαπάμε, για να κάνουμε και πάλι τον αθλητισμό μέρος της καθημερινότητάς μας!»

Η  περιφερειακή ενότητα Έβρου καλεί όσους επιθυμούν να υποστηρίξουν την αθλητική διοργάνωση εθελοντικά, να καταθέσουν αιτήσεις συμμετοχής μέχρι αύριο Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 στη  Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης ώρες 10:00 – 14:00 και στο γήπεδο «Φώτης Κοσμάς», στα γραφεία του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και του Δρομέα Θράκης, ώρες 16:30 – 20:00. Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ από τις 10:00 έως τις 20:00.

Οι ώρες εκκίνησης των αγώνων είναι για τα  10 χλμ στις 10.00πμ και για τα 5 χλμ στις 11.30 πμ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος