Αδελφοποίηση των δήμων Διδυμοτείχου – Καζανλάκ Βουλγαρίας

Η δεύτερη πράξη της αδελφοποίησης των Δήμων Διδυμοτείχου και Καζανλάκ Βουλγαρίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2023 στην πόλη του Διδυμοτείχου ημέρα εορτασμού του πολιούχου Αγίου Αθανασίου.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στην ΕΡΤ Ορεστιάδας «η προεργασία που υπήρχε για την αδελφοποίηση των δυο Δήμων διεκόπη την περίοδο της πανδημίας, κάπου ενδιάμεσα  (στις 4 Σεπτεμβρίου 2021) πραγματοποιήθηκε η πρώτη φάση υπογραφής του Μνημονίου και σήμερα μετά από  αρκετές προσπάθειες θα γίνει η ολοκλήρωση με το β μέρος της αδελφοποίησης μεταξύ των δυο αντιπροσωπειών.

Την αντιπροσωπεία της πόλης Καζανλάκ αποτελούν, η δήμαρχος Γκαλίνα Στογιάνοβα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικολάι Ζλατάνοφ Δημητρόφ και η διευθύντρια του γραφείου της δημάρχου Καζανλάκ,  Σρέμπρα Κάσεβα.

Να σημειωθεί ότι ο δήμος Καζανλάκ είναι αδελφοποιημένος με άλλους 13 δήμους παγκοσμίως μεταξύ των οποίων η Κίνα, η Κορέα κ.α.

Ακούστε τις δηλώσεις: Ρωμύλος Χατζηγιαννογλου, δήμαρχος Διδυμοτείχου (για την αδελφοποίηση των δήμων Διδυμοτείχου -Καζανλάκ Βουλγαρίας)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος