Α. Δημοσχάκης: Η Νοσηλευτική θα παραμείνει στο Διδυμότειχο (ηχητικό)

Την πεποίθηση ότι η Νοσηλευτική Σχολή θα παραμείνει οπωσδήποτε στην πόλη του Διδυμοτείχου εξέφρασε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχακης προσθέτοντας ότι η πόλη των κάστρων είναι ταυτισμένη με τη λειτουργία των δυο ιδρυμάτων τόσο της Νοσηλευτικής όσο και του Νοσοκομείου, προσδίδοντας ασφάλεια στους κατοίκους της περιοχής.

Ο ίδιος είναι σίγουρος για το γεγονός ότι σύντομα με νομοθετική πρόβλεψη θα έρθει στο φυσικό της χώρο που είναι το ΔΠΘ, αλλά με έδρα το Διδυμότειχο και ότι η Πανεπιστημιακή κοινότητα θα βρει τον βηματισμό της και θα εξετάσει το πως θα λειτουργήσει μια τέτοια εξέλιξη.

Δήλωσε ακόμη ότι θα παραστεί στη σημερινή σύσκεψη της επιτροπής αγώνα μέσω τηλεδιάσκεψης, που αφορά στη μη μεταφορά της στην Αλεξανδρούπολη.

Κύριο μέλημα μας όπως τόνισε θα πρέπει να είναι η ανάδειξη της ίδρυσης της σχολής Ψυχολογίας καθώς και η ίδρυση της πέμπτης έδρας του ΔΠΘ στο Διδυμότειχο.

«Κάνω έκκληση στους παράγοντες και τον κόσμο, όπως τονίζει, να μπορέσουμε να πετύχουμε την νομοθέτηση της άμεσης λειτουργίας του Τμήματος Ψυχολογίας, ώστε από τον Σεπτέμβριο να λειτουργεί και από τον ερχόμενη χρονιά να λειτουργήσει και η Σχολή λογοθεραπείας.»

Περί υποψηφιότητας για τον Δήμο Διδυμοτείχου

“Είμαι βουλευτής του Νομού Έβρου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης”, δηλώνει ο κ. Δημοσχάκης απαντώντας στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να εγκαταλείπει το βουλευτικό αξίωμα για να θέσει υποψηφιότητα στο Δήμο Διδυμοτείχου.

«Η συγκεκριμένη πληροφορία ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας όσων προσπαθούν για τους δικούς τους λόγους και κίνητρα να με εμφανίσουν ως υποψήφιο» καταλήγει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος