Οι καταναλωτές επιλέγουν Ηπειρώτικα προϊόντα

Η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών γνωρίζει και επιλέγει τα παραδοσιακά ηπειρώτικα τρόφιμα όταν και όπου τα βρίσκει αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την υγιεινή τους διάσταση.

Τη διαδικτυακή έρευνα διενήργησε το περασμένο φθινόπωρο το εργαστήριο Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου. Στις επιλογές των καταναλωτών κυριαρχούν τα τυριά, τα γαλακτοκομικά , τα κρασιά, το μέλι και τα αρωματικά φυτά, δηλώνουν ωστόσο ότι είναι προβληματική η προώθησή τους εκτός Ηπείρου.

 

   

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος