Οι καταναλωτές επιλέγουν Ηπειρώτικα προϊόντα

Η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών γνωρίζει και επιλέγει τα παραδοσιακά ηπειρώτικα τρόφιμα όταν και όπου τα βρίσκει αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την υγιεινή τους διάσταση.

Τη διαδικτυακή έρευνα διενήργησε το περασμένο φθινόπωρο το εργαστήριο Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου. Στις επιλογές των καταναλωτών κυριαρχούν τα τυριά, τα γαλακτοκομικά , τα κρασιά, το μέλι και τα αρωματικά φυτά, δηλώνουν ωστόσο ότι είναι προβληματική η προώθησή τους εκτός Ηπείρου.

 

   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ