Την άποψη ότι δεν μπορεί να προσεγγίζει πλοίο στο λιμάνι της Καρδάμαινας, κατά τον παρόντα χρόνο -όπως αιτείται ο Δήμος Νισύρου- λόγω αβαθών υδάτων, εκφράζει το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Επιρρίπτει δε τις ευθύνες στον φορέα εκμετάλλευσης του λιμένα, λόγω καθυστέρησης υλοποίησης του έργου.
«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σε ένα δυναμικά μεταβαλλόμενο δίκτυο θαλάσσιων συγκοινωνιών και με δεδομένο τους περιορισμένους δημοσιονομικούς πόρους, καταβάλλει πάντοτε κάθε δυνατή προσπάθεια βελτίωσης του ακτοπλοϊκού δικτύου, με ιδιαίτερη μέριμνα και προτεραιότητα στους κατοίκους των μικρών και των ακριτικών νησιών της πατρίδας μας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του.
Ο δήμαρχος Νισύρου, Χριστοφής Κορωναίος, με αφορμή την ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, σημείωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου… «και η κοροϊδία συνεχίζεται».
Ανέφερε πως όλο το καλοκαίρι προσέγγιζε κανονικά πλοίο στο λιμάνι της Καρδάμαινας και κατήγγειλε ότι «το πλοίο που έβαλε το υπουργείο για να κάνει τη γραμμή Νίσυρος-Κέφαλος Κω είναι 31 ετών και δεν παίρνει οχήματα».
Διαμήνυσε δε, ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει στο συγκεκριμένο πλοίο να προσεγγίζει τη Νίσυρο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος