Υπόθεση κατασκοπείας: Στις φυλακές Κορυδαλλού οι δύο κατηγορούμενοι – Λόγους υγείας επικαλέστηκε ο 52χρονος για τις αντιφάσεις

Στις δικαστικές φυλακές του Κορυδαλλού μεταφέρονται ο 35χρονος γραμματέας του Τουρκικού Προξενείου στη Ρόδο και ο 52χρονος ναυτικός πρώην μάγειρας, μετα την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προσωρινή τους κράτηση.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι τα όσα κακουργήματα τους αποδίδονται τελέσθηκαν κατ΄εξακολούθηση και πως πλήττουν την αμυντική ικανότητα της Χώρας, θέτοντας σε κίνδυνο την εδαφική ακεραιότητά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Η δημοκρατική” ενώπιον της ανακρίτριας ο 35χρονος το αρνήθηκε κατηγορηματικά, τονίζοντας ότι ουδέποτε του ζήτησε την παραμικρή πληροφορία, ούτε τηλεφωνικά, ούτε στην κατ’ ιδίαν συναντήσεις.

Επικαλέστηκε λόγους υγείας ο 52χρονος

Όταν ήρθε η σειρά του 52άχρονου και ρωτήθηκε για να ελέγξει το αληθές ορισμένων από τους ισχυρισμούς του καθώς υπέπεσε σε αντιφάσεις σε σχέση με όσα είχε ομολογήσει σε δύο προηγούμενες καταθέσεις του σε ό,τι αφορά στις πληροφορίες που είχε διαβιβάσει κι εκείνος απάντησε ότι ήταν σε «σύγχυση» διότι δεν είχε πάρει τα χάπια του για τον σακχαρώδη διαβήτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος