Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις κατά της ΔΕΗ στη Νότια Ρόδο

Πάνω από δυο ώρες σήμερα κάτοικοι της Κατταβιάς, πρόεδροι από τις άλλες κοινότητες της Νότιας Ρόδου, μαζί με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, είχαν αποκλείσει την είσοδο του εργοστασίου της ΔΕΗ που βρίσκεται στην περιοχή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον μη υπολογισμό του κριτηρίου της εντοπιότητας σε διαγωνισμό πρόσληψης προσωπικού  που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ξεκίνησαν οι κινητοποιήσεις κατά της ΔΕΗ στη Νότια ΡόδοΤόσο ο πρόεδρος της κοινότητας Κατταβιάς, Νίκος Ζαννετάκης, όσο και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, Παναγιώτης Εγγλέζος, ζήτησαν ακόμη μια φορά από τη ΔΕΗ  να τηρήσει τις δεσμεύσεις που είχε δώσει προς τον τότε δήμο της Νότιας Ρόδου, προκειμένου να δεχθεί η κοινότητα Καταβιάς την κατασκευή του νέου εργοστασίου μέσα στα διοικητικά της όρια.

Η πρώτη δέσμευση ήταν η προτεραιότητα στις προσλήψεις ντόπιου δυναμικού μέσω του κριτηρίου της εντοπιότητας. Στον διαγωνισμό που είναι σε εξέλιξη το κριτήριο δεν έχει υπολογιστεί με αποτέλεσμα οι 8 συμμετέχοντες Νοτιοροδίτες να έχουν αποκλειστεί  από τις συνεντεύξεις.

«Αν η ΔΕΗ δεν ανταποκριθεί  στο κάλεσμα μας, οι  κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν με δυναμικότερο τρόπο», ανέφερε ο κ. Ζαννετάκης και κάλεσε ακόμη μια φορά τους κυβερνητικούς βουλευτές να πάρουν θέση.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος