Βελτιωμένη η κίνηση στην αγορά της Ρόδου

Βελτιωμένη είναι τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες η κίνηση στην αγορά της Ρόδου, ωστόσο οι επιχειρηματίες ανησυχούν από την συνεχή αύξηση των κρουσμάτων Covid 19 και προετοιμάζονται για έναν δύσκολο χειμώνα.
«Η κίνηση αυξάνεται και μας δίνει μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον» δήλωσε σήμερα ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Κώστας Σπανός, εκφράζοντας όμως παράλληλα την ανησυχία του για την ανοδική πορεία της πανδημίας στο νησί. «Θέλουμε πάση θυσία να αποφύγουμε καταστάσεις τύπου Μυκόνου, παρ’ ότι εμείς εδώ έχουμε άλλο τουριστικό μοντέλο, με έμφαση στα ξενοδοχεία που πολλά είναι all inclusive» είπε.
Ερωτηθείς σχετικά με τις εκπτώσεις, ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου απάντησε ότι πάντα αποτελούν δέλεαρ για τον καταναλωτή, προέβλεψε όμως ότι παρά την όποια κίνηση, ο ερχόμενος χειμώνας θα είναι ένας ακόμα δύσκολος χειμώνας.
«Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει διά στόματος υπουργών, φαίνεται ότι δεν υπάρχει περιθώριο για παροχή επιπλέον ενισχύσεων. Όμως και ο στόχος των επιχειρήσεων είναι να λειτουργούν κανονικά και να έχουν κέρδος, όχι να επιβιώνουν με επιδόματα» κατέληξε.
Σύνταξη: Μαριέτα Γαβριλιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος