Β. Κινούς: Χωρίς κλιματισμό η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ρόδου, λειτουργεί με ανεμιστήρες

Με ανεμιστήρες συνεχίζει και λειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Ρόδου όπως καταγγέλλει εντατικολόγος του νοσοκομείου.

Αναρτώντας στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία από τη ΜΕΘ, ο Βασίλης Κινούς καταγγέλλει “το κράτος έχει εγκαταλείψει το νοσοκομείο Ρόδου” που πάνω από  δυο μήνες είναι χωρίς διοικητή. Μάλιστα στην ανάρτηση του αναφέρει ότι έχουν βρεθεί τα 2.500 ευρώ από δωρεές για το κατάλληλο κλιματιστικό, λείπουν ακόμη 1.500 ευρώ για να αγοραστεί και να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία των σοβαρά νοσηλευομένων “αφού το Υπουργείο αδυνατεί να ανταποκριθεί”.

Ο εντατικολόγος  του νοσοκομείου Ρόδου Βασίλης Κινούς  με ανάρτηση του στο facebook, (έχουν προηγηθεί και άλλες για το ίδιο θέμα), κάνει γνωστό ότι η ΜΕΘ συνεχίζει να λειτουργεί με ανεμιστήρα παρά τις υψηλές  θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή. Για του λόγου το αληθές  παρουσιάζει και τη σχετική φωτογραφία…. Ζητά από Ροδίτες  που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συμπληρώσουν το ποσό για να αγοραστεί το μηχάνημα.

Η ανάρτηση του Βασίλη Κινούς στο facebook:

“Λυπάμαι που αναγκάζομαι να επανέλθω στον ανύπαρκτο κλιματισμό του Νοσοκομείου, και ειδικά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Καταλήξαμε με τις τεχνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου ότι η καλύτερη λύση είναι να τοποθετηθεί ένα έξτρα μηχάνημα στο υπάρχον κύκλωμα ώστε να έχουμε τον ιδανικό κλιματισμό σε αυτό τον ευαίσθητο χώρο. Το κόστος αυτού του μηχανήματος είναι 4.500 ευρώ έχουν βρεθεί τα 2.500…Από την στιγμή που μας έχει εγκαταλείψει το Κράτος, πιστεύω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που έχουν κυρίως την δυνατότητα και την ευαισθησία να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες νοσηλείας στους βαρέως πάσχοντες συνανθρώπους μας…”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος