Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Διορισμοί αναπληρωτών και συμβάσεις για δωρεάν στέγαση και σίτιση

Την  ανάγκη να γίνουν  μόνιμοι διορισμοί όλων των αναπληρωτών υποστηρίζει η Β΄ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου ώστε “να σταματήσει το καθεστώς της  ανασφάλειας και του άγχους δεκάδων εκπαιδευτικών κάθε χρόνο απέναντι στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και της αγωνίας εύρεσης κατοικίας”.

Παράλληλα η Β ΕΛΜΕ ζητά να γίνουν συμβάσεις ώστε  να αξιοποιηθούν καταλύματα και ξενοδοχεία για τη δωρεάν στέγαση αναπληρωτών και νεοδιόριστων, να υπάρξει επιδότηση ενοικίου και διαβίωσης στα 200ευρώ το μήνα καθώς και αύξηση του επιδόματος παραμεθορίου.

Ιδιαίτερα για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δεκάδες εκπαιδευτικοί, που τοποθετούνται ως αναπληρωτές ή διορίζονται στην περιφέρεια Δωδεκανήσου με τους περισσότερους να προέρχονται από άλλες πόλεις η Β΄ΕΛΜΕ θεωρεί “επιτακτική την ανάγκη της δωρεάν σίτισης και για τους εκπαιδευτικούς στις στρατιωτικές λέσχες και δωρεάν μετακίνηση τους στην περιοχή πρόσληψης”.

“Ας μην μείνουμε λοιπόν μόνο στα ευχολόγια, τίποτα δεν χαρίζεται όλα κατακτιούνται με συνεχείς αγώνες” τονίζει η Β΄ΕΛΜΕ, καλωσορίζοντας παράλληλα τους καινούργιους  νεοδιόριστους και αναπληρωτές συναδέλφους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος