«Οι ένοπλες δυνάμεις είναι αποφασισμένες να μην επιτρέψουν καμία αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, ιδιαίτερα σήμερα που η προκλητικότητα της Τουρκίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο».
Αυτό ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στην Κάρπαθο, στις εκδηλώσεις προς τιμήν του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη που σκοτώθηκε σε αερομαχία με τουρκικό αεροπλάνο, τον Μάιο του 2006.
Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης, στην Κάρπαθο, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας και των τοπικών αρχών.
Την ώρα του μνημοσύνου πραγματοποιήθηκαν νέες τουρκικές παραβιάσεις, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.
«H Τουρκία παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο, μη σεβόμενη ακόμα και αυτό που σέβονται οι πιο βάρβαροι στρατοί του κόσμου, τη μνήμη ενός πολεμιστή την ώρα που τον τιμά η πατρίδα του» σχολίασε ο υπουργός.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος