Την ήττα γνώρισε ο Κολοσσός H Hotels με 82-76 από τον Ήφαιστο Λήμνου, για την 4η αγωνιστική της Betshop Basket League.
Κλειστό ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημά του με τις δύο ομάδες να ήταν κοντά (9-8). Όμως, στη συνέχεια τα λάθη και η αστοχία έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ξεφύγουν (16-8) και να κλείσουν το πρώτο δεκάλεπτο στο +10 (23-13).
Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, ο Ήφαιστος πήγε στο +13 (28-15), με τον Κολοσσό να αντιδρά με τους Μπράουνινγκ και Ντουρέν και να μειώνει στο καλάθι (29-27), στο 14’.
Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι παίκτες του Νίκου Βετούλα δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί στην άμυνα και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το -10 (44-34).
Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον Κολοσσό στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και πήγαν στο +16 (58-42). Οι «θαλασσί» προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Ήφαιστος είχε τον έλεγχο και έτσι έκλεισε την τρίτη περίοδο στο +14 (66-52).
Δυνατό ξεκίνημα έκανε στην τέταρτη περίοδο ο Κολοσσός, ρίχνοντας τη διαφορά σε μονοψήφια τιμή (68-59).
Ωστόσο, στη συνέχεια κόστισε η αστοχία, με αποτέλεσμα ο Ήφαιστος να ξεφύγει στο +15 (76-61), στο 35’.
Οι παίκτες του Βετούλα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και μείωσαν (80-74), αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας την ήττα με το τελικό 82-76.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος