Την επιτάχυνση δρομολογημένων έργων και δράσεων ζητά ο ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου

Γενική Συνέλευση  του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου, στη Ρόδο υπό την προεδρία του ΠεριφερειάρχηΓιώργου Χατζημάρκου και με την παρουσία δημάρχων από νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της, η γενική συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα με το οποίο ζητά  την επιτάχυνση των δρομολογημένων έργων και δράσεων  του ΦΟΔΣΑ και την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ ενώ ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος,  ανέφερε ότι την ερχόμενη Τετάρτη και την Πέμπτη  θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ζητήσει  την παρέμβαση του πρωθυπουργού, για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται.

Την επιτάχυνση δρομολογημένων έργων και δράσεων ζητά ο ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου

Σημειώνεται ότι αντιπρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα εξελέγη ομόφωνα ο Δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης και Γραμματέας ο Δήμαρχος Σύρου, Αλέξανδρος Αθανασίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος