Τη Δευτέρα στη Ρόδο εκτιμητές του ΕΛΓΑ για τις ζημιές

Τη Δευτέρα στη Ρόδο θα βρίσκονται εκτιμητές του ΕΛΓΑ για τις ζημιές στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή που προκλήθηκαν από την πρόσφατη χιονόπτωση.
Μετά από επαφές που είχε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης Φιλήμονας Ζαννετίδης στην Αθήνα με την Ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ έγινε γνωστό ότι κλιμάκιο εκτιμητών θα βρίσκεται τη Δευτέρα το πρωί στη Ρόδο για την καταγραφή των ζημιών των αγροτών που είναι μεγάλες από τη σφοδρή χιονόπτωση της περασμένης Δευτέρας.

Ο κ. Ζαννετίδης έδωσε το “παρών” στη σύσκεψη με τους αντιπεριφερειάρχες, υπευθύνους αγροτικής παραγωγής, που πραγματοποίησε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στη σύσκεψη στην οποία προέδρευσε ο ΥπΑΑΤ Σπήλιος Λιβανός, μετείχαν οι υφυπουργοί Γιώργος Στύλιος και Σίμος Κεδίκογλου, οι ΓΓ Χριστιάνα Καλογήρου, Κώστας Μπαγινέτας και Δημήτρης Παπαγιαννίδης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Δημήτρης Μελάς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος