Θραύση κάνουν τα προϊόντα της Δωδεκανήσου στην Tutto Food

Σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές εκθέσεις τροφίμων στον κόσμο, την Tutto Food, που πραγματοποιείται στο Μιλάνο, συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019 και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Η δυναμική της έκθεσης Tutto Food, η οποία συνδυάζει ιδανικά την καινοτομία με την παράδοση στο χώρο των τροφίμων και της γαστρονομίας, στηρίζεται στο γεγονός πως δίνει τη δυνατότητα σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με αγοραστές και αγορές και να επικοινωνήσουν με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Αποτελεί το ιδανικό μέρος για όλους τους εμπλεκόμενους στην διεθνή αγορά των τροφίμων, για να συγκρίνουν εμπειρίες, ν’ αναλύσουν τις τάσεις της αγοράς και να κατανοήσουν την εξέλιξη της κατανάλωσης και τα αγοραστικά πρότυπα μέσα από την οργάνωση εργαστηρίων, σεμιναρίων, συνεδρίων και συναντήσεων.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παραγωγών στην Tutto Food είναι η τυποποίηση και πιστοποίηση των προϊόντων τους, παράλληλα με την δυνατότητα εξαγωγών σε χώρες του εξωτερικού.

«Το Επιμελητήριο μετέχει στην Έκθεση με 19 παραγωγούς από τη Δωδεκάνησο, τα προϊόντα των οποίων έχουν ενθουσιάσει την ιταλική αγορά» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο Γραμματέας κ. Νίκος Παπασταματίου.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι το λάδι της Ρόδου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει με πέντε (5) παραγωγούς από τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και την Αστυπάλαια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος