Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε χθες το απόγευμα ένας 89χρονος άνδρας από την θαλάσσια περιοχή της παραλίας. Γέρακα στον Αδάμαντα Μήλου.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του νησιού ενώ στο σημείο μετέβη άμεσα ένα επαγγελματικό σκάφος με επιβαίνοντα εκμισθωτή θαλασσίων μέσων αναψυχής της περιοχής. Στον άνδρα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και τη χρήση απινιδωτή, ενώ στη συνέχεια, μεταφέρθηκε με σκάφος στην παραλία «Αγία Κυριακή», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ιατρό του Κέντρου Υγείας Μήλου.
Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ από το Λιμεναρχείο Μήλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος