Τέλενδος: Νεκρή η 75χρονη Βρετανίδα που αγνοείτο από τις 30 Απρίλη

Νεκρή εντοπίστηκε σήμερα Δευτέρα 15 Μάη σε δύσβατη περιοχή στην Αγία Τριάδα, στην Τέλενδο η 75χρονη βρετανίδα που αγνοείτο από τις 30 Απρίλη .

Η Σούζαν και ο σύζυγός της Έντουαρντ, που ζουν μόνιμα στην Ελβετία, ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα και διέμεναν σε ξενοδοχείο της Καλύμνου.

Την παραμονή της Πρωτομαγιάς αποφάσισαν να πάνε μ’ έναν φίλο τους στην Τέλενδο για πεζοπορία και αναρρίχηση, Όταν έφτασαν η Σούζαν, που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, κάθισε σ’ ένα ταβερνάκι στο λιμάνι να διαβάσει ένα βιβλίο, όσο ο σύζυγός της με τον φίλο του θα έκαναν αναρρίχηση.

Όμως χάθηκαν τα ίχνη της όταν η ομάδα επέστρεψε, αργότερα από ότι αναμένονταν και άρχισε να την αναζητά με τη βοήθεια εθελοντικών δυνάμεων και λιμενικού σκάφους.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή κατευθύνθηκαν και δυνάμεις της ΕΜΑΚ προκειμένου να συνδράμουν στην ανάσυρση της σορού της 75χρονης βρετανίδας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος