Ταχύπλοο θα προσεγγίζει και το Διαφάνι Καρπάθου – Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με Μ. Κόνσολα

Από τις 19 Απριλίου ταχύπλοο στη γραμμή Ρόδος-Κάρπαθος-Κάσος-Κρήτη θα προσεγγίζει και το Διαφάνι, το επίνειο της γραφικής Ολύμπου στο βόρειο τμήμα του νησιού, που ως τώρα εξυπηρετείται με το πλοίο της γραμμής.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ταχύπλοο πλοίο (προδιαγραφών Highspeed) το οποίο θα πραγματοποιεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα μετ΄ επιστροφής.

Ταχύπλοο θα προσεγγίζει και το Διαφάνι Καρπάθου – Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με Μ. Κόνσολα

«Η εξαιρετική συνεργασία και συναντίληψη που έχουμε με τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την ανάγκη ενίσχυσης της ενδονησιωτικής συγκοινωνίας, επιβεβαιώνεται με τον διαγωνισμό για την κάλυψη της γραμμής Ρόδος-Χάλκη-Κάρπαθος-Κάσος-Σητεία», τονίζει ο βουλευτής Δωδεκανήσου, Μάνος Κόνσολας, και πρόσθεσε πως “υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από αυτή την εξέλιξη και θέλω για μία ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Ναυτιλίας, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, που έχει αντιληφθεί τη σημασία που έχει η ενδονησιωτική συγκοινωνία.

Το πιο σημαντικό είναι, πλέον, ότι στη γραμμή θα έχουμε ένα σύγχρονο και ταχύπλοο πλοίο που θα μειώσει τους χρόνους ταξιδιού και θα προσεγγίζει και το Διαφάνι στο ένα από τα τρία δρομολόγια», καταλήγει ο κ. Κόνσολας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος