ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου: Η Κυβέρνηση καθυστερεί τα οφειλόμενα από το Μεταφορικό Ισοδύναμο παρά την ακρίβεια

Πολύμηνη καθυστέρηση καταβολής στους νησιώτες των οφειλόμενων από το Μεταφορικό Ισοδύναμο καταγγέλλει η Οργάνωση Μελών Καλύμνου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

“Παρά το γεγονός, ότι η ακρίβεια τσακίζει τα νοικοκυριά η κυβέρνηση εκτός του ότι αρνείται να επαναφέρει τους Μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ, καθυστερεί απαράδεκτα και την καταβολή των οφειλόμενων στους νησιώτες από το Μεταφορικό Ισοδύναμο’’, καταγγέλλει η Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2021 καταβλήθηκαν τα χρωστούμενα και μάλιστα µόνο σε όσους ήταν εκτός δειγματοληπτικού ελέγχου.

Στους επιβάτες οφείλονται τα ποσά που αναλογούν στα εισιτήρια από 21 Φεβρουαρίου ,οι οφειλές για τα καύσιμα εκκρεμούν από 1η Ιανουαρίου για δε τις επιχειρήσεις δεν άνοιξε καν η Πλατφόρμα για την υποβολή των δικαιολογητικών του 2022.

Η Οργάνωση μελών του ΣΥΡΙΖΑ διαβεβαιώνει ότι μετά τις εκλογές θα αποκατασταθεί η κανονικότητα στις πληρωμές του Μεταφορικού Ισοδύναμου, όπως “την είχαν γνωρίσει οι νησιώτες µε την κυβέρνηση υπό τον Αλέξη Τσίπρα”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος