Συνεχίζουν τις “ιδιότυπες” διακοπές τους στη Ρόδο οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

Απολαμβάνοντας τις δυνατότητες που τους δίνει το all-inclusive στο πολυτελές ξενοδοχείο που διαμένουν, συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Ρόδο οι 189 Ολλανδοί τουρίστες με τους δύο συνοδούς τους.

Με βάση το σχέδιο της Sunweb σε συνεργασία με την Ολλανδική Κυβέρνηση δεν τους επιτρέπεται να βγουν ούτε στην παραλία, απ΄την οποία τα δωμάτια τους απέχουν μόλις λίγα μέτρα, μπορούν όμως να την χαίρονται βλέποντάς της…

Ο καλός καιρός και οι ανάλογες για την εποχή θερμοκρασίες τους επιτρέπουν τουλάχιστον να χαρούν τον ήλιο του νησιού στις πισίνες του ξενοδοχείου να στείλουν τις φωτογραφίες τους και να περιγράψουν τις στιγμές που περνούν.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο πραγματοποιούνται διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, ενώ πληροφορίες μας θέλουν να οργανωθεί και μια Ελληνική βραδιά γνωρίζοντας την κουζίνα της περιοχής μας και την παράδοση του τόπου μας.

Συνεχίζουν τις “ιδιότυπες” διακοπές τους στη Ρόδο οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

“Επικοινωνιακό το κέρδος”

“Σε μια περίοδο που όλα είναι κλειστά, το κέρδος του νησιού από το πείραμα αυτό, είναι επικοινωνιακό” δήλωσε χθες ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Κώστας Ταρασλιάς, με αφορμή την άφιξη στη Ρόδο των Ολλανδών που μένουν έγκλειστοι στο ξενοδοχείο Grand Hotel. “Αυτός δεν είναι ο τουρισμός που θέλουμε να έχουμε” παρατήρησε ο αντιδήμαρχος, πρόσθεσε όμως ότι για να υπάρξει τουριστική κίνηση το νησί θα πρέπει να ξαναγίνει “πράσινο” υγειονομικά. “Δεν γνωρίζω να υπάρχει ενδιαφέρον για άλλα τέτοια πακέτα. Υπάρχει ενδιαφέρον για κανονικό τουρισμό, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν η περιοχή θα χαρακτηριστεί και πάλι πράσινη. Και αυτό είναι στο χέρι μας” κατέληξε.

Συνεχίζουν τις “ιδιότυπες” διακοπές τους στη Ρόδο οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

“Αναδεικνύεται η ετοιμότητα της Ρόδου”

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου, Χρήστος Μιχαλάκης υποστήριξε πως “το συγκεκριμένο πείραμα ασφαλώς και δεν είναι το τουριστικό μοντέλο που θέλουμε και θέλουν και οι πελάτες μας. Όμως οι συγκεκριμένοι γνωρίζουν πως θα περάσουν αυτές τις διακοπές”.

Ο κ. Μιχαλάκης τόνισε πως “και αυτό το γεγονός θα αναδείξει την ετοιμότητα της Ρόδου να ανταποκριθεί ως ένας από τους πρώτους και οργανωμένους προορισμούς, όπως το απέδειξε και το 2020. Θέλουμε να ανοίξει όλη βεντάλια της αγοράς και η εστίαση, ώστε να επανέλθουμε στην καθημερινότητα που όλοι, και κυρίως οι φιλοξενούμενοί μας γνωρίζουν”.


Σύμφωνα με τις οδηγίες, τρεις ημέρες πριν φύγουν από τη Ρόδο – προφανώς την Παρασκευή – θα υποβληθούν και πάλι σε μοριακό τεστ και λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν θα κάνουν ξανά ένα rapid test.

Σημειώνεται ότι την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και όσοι άλλοι θα βρίσκονται μέσα στο ίδιο αεροπλάνο και αυτό για ευνόητους λόγους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος