Συμπληρωματικές απολογίες από τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση Τοπαλούδη

Array

Αίτημα προς την Ανακρίτρια Γρεβενών για την λήψη συμπληρωματικής απολογίας από τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, έστειλε η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατική”, θα κληθεί ιδιαίτερα ο 21άχρονος για να γνωστοποιήσει τους κωδικούς του σε δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις πλατφόρμες gmail.com και hotmail.com αλλά και το login name και password στον λογαριασμό που τηρεί στο μεσο κοινωνικής δικτύωσης facebook.
Επιπλέον ολοκληρώθηκε ο έλεγχος σε τρία κινητά τηλέφωνα που τηρούσε και στα κινητά τηλέφωνα των δραστών.
Εκκρεμεί η ανταπόκριση του Facebook σε αίτημα της κ. Ανακρίτριας για την άρση του απορρήτου των λογαριασμών των δύο δραστών αλλά και της φοιτήτριας.
Πιθανολογείται ότι οι δύο πρώτοι έχουν φροντίσει προ πολλού να σβήσουν ό,τι στοιχεία υπήρχαν στους λογαριασμούς τους και παραμένει να διαπιστωθεί αν υπάρχει τρόπος ανάκτησής τους από την Facebook.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην τακτική Ανακρίτρια Ρόδου έχουν διαβιβαστεί αρμοδίως τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών στους δύο υπολογιστές ιδιοκτησίας της φοιτήτριας χωρίς να προκύψει από την έρευνα κάτι το αξιόλογο.
Σύντομα αναμένεται εξάλλου να υποβληθούν στην τακτική Ανακρίτρια και οι δύο εκθέσεις ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης των κατηγορουμένων που παραγγέλθηκαν με διάταξή σε ψυχίατρο του καταστήματος κράτησης Γρεβενών, ο οποίος περιλαμβάνεται σε κατάλογο πραγματογνωμόνων του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, ενδεχομένως σύμφωνα με τη δημοκρατική να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος