Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λέρο και Κάλυμνο

Συνελήφθησαν χθες στη Λέρο, τρεις ημεδαποί ηλικίας 30, 34 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κατοχής και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και της διάπραξης διακεκριμένης κλοπής.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωϊνές ώρες, χθες, περιπολούντες αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στους κατηγορουμένους, οι οποίοι είχαν αφιχθεί στο νησί με πλοίο της γραμμής από Πειραιά. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 42χρονος, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αφαίρεσε από επιβάτη του πλοίου ένα κινητό τηλέφωνο, ο 34χρονος, κατείχε δυο συσκευασίες με μικροποσότητα ηρωίνης, ένα ναρκωτικό χάπι και ζυγαριά ακριβείας, ενώ παράλληλα είχε αποκρύψει σε σημείο του σώματός του ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, η οποία αφού αποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ηρωίνη βάρους 27,7 γραμμαρίων.
Ο 30χρονος, κατείχε ένα «φιξάκι» με μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι ναρκωτικές ουσίες και το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη χθες στην Κάλυμνο, ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος.

Ειδικότερα, ο 29χρονος, κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στα κρατητήρια επιχείρησε να προμηθεύσει με «φιξάκι» ηρωίνης 27χρονο κρατούμενο.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Κω.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος