Σύλληψη 56χρονου στην Κάλυμνο για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Στη σύλληψη ενός 56χρονου υπηκόου Ελβετίας προχώρησαν τις πρωινές ώρες σήμερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην Κάλυμνο, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο λιμάνι ‘‘Πόθια,’’ όπου ο 56χρονος φέρεται να προκάλεσε αναστάτωση, φωνασκώντας και εξυβρίζοντας , δημιουργώντας ανησυχία στους παρευρισκόμενους.

Σε ερευνά που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, κατείχε μαχαίρι συνολικού μήκους περίπου 22 εκατοστών, με λάμα μήκους 11 εκατοστών. Το αντικείμενο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Λιμεναρχείο Καλύμνου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος