Αστυνομική επιχείρηση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου στην Κάλυμνο, όπου οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Καλύμνιων προχώρησαν στη σύλληψη 33χρονου ημεδαπού. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ν.Αιγαίου, η επέμβαση πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής και με τη συνοδεία δικαστικού λειτουργού, καθώς σε βάρος του άνδρα είχε ήδη σχηματιστεί δικογραφία που οδήγησε σε έρευνα στο σπίτι του.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν 7,6 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και τρεις ναρκωτικές-φαρμακευτικές ουσίες σε μορφή δισκίων, για τις οποίες ο συλληφθείς δεν διέθετε ιατρική συνταγή και τρεις φωτοβολίδες. Ένα ακόμη εύρημα που προκάλεσε το ενδιαφέρον των αρχών ήταν ένας πήλινος αμφορέας.
Εκτός από τα παραπάνω, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι διατηρούσε τρία ζώα συντροφιάς –σκύλους- χωρίς να πληρούνται οι προϋποθέσεις ευζωίας και φροντίδας που προβλέπει ο νόμος.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος