Στο τελικό στάδιο οι προετοιμασίες του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου

Στο τελικό στάδιο μπήκαν οι προετοιμασίες του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Λιγότερο από 30 μέρες απέμειναν για τη διεξαγωγή της κορυφαίας ετήσιας αθλητικής εκδήλωσης που διοργανώνεται στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και η Οργανωτική Επιτροπή εργάζεται πυρετωδώς, ώστε όλα να είναι «έτοιμα στην αφετηρία».

Πέρα από τον αγώνα των 42.195 μέτρων (Μαραθώνιος), το πρόγραμμα περιλαμβάνει, αγώνα 21.097μ. (Ημιμαραθώνιος), αγώνες 10.000μ., 5.000μ., 5.000μ. δυναμικό περπάτημα, όπως και σχολικό αγώνα 1.000μ.

-Οι εγγραφές για τον 9ο Μαραθώνιο της Ρόδου συνεχίζονται για όλα τα αγωνίσματα, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/ και είναι ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να επωφεληθούν από προνομιακές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή.

-Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

-Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.rhodesmarathon.gr/ https://www.facebook.com/roads2rhodes/ https://www.instagram.com/roadstorhodes/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος