Στο νέο του κτίριο μεταφέρεται το Κέντρο Υγείας Ρόδου

Πολύ σύντομα, πιθανόν και εντός των επόμενων 15 ημερών, θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας Ρόδου, από το κτίριο που στεγάζεται στην εθνική οδό Ρόδου – Λίνδου (ΙΚΑ Ρόδου), στο κτίριο που χρησιμοποιούσε παλαιότερα το ΚΕΕΛΠΝΟ στους Αγίους Αποστόλους, πολύ κοντά στο νοσοκομείο.

Το κτίριο το οποίο έχει συντηρηθεί εσωτερικά και απομένει η αποκατάσταση εξωτερικών φθορών και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, επισκέφθηκε την Τρίτη ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ, Χρήστος Ροϊλός, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Ηλία Τσέρκη, και τον διοικητή του νοσοκομείου, Γρηγόρη Ρουμάνη, για να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και να διαμορφώσει το χρονοδιάγραμμα για την μετεγκατάσταση. Τους υποδέχθηκε ο προϊστάμενος του ΚΥ Ρόδου Νίκος Παυλίδης.
Στο νέο του κτίριο μεταφέρεται το Κέντρο Υγείας Ρόδου«Ο χώρος είναι έτοιμος για τη μεταστέγαση των υπηρεσιών. Εκτιμώ ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ολοκληρωθεί η μεταφορά των μηχανημάτων και θα αρχίσει η λειτουργία του Κέντρου Υγείας εδώ», δήλωσε ο διοικητής της 2ης ΥΠΕ ευχαριστώντας όσους συνέδραμαν στην προσπάθεια, ενώ την ικανοποίηση τους εξέφρασαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και ο διοικητής του νοσοκομείου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος