Στη Ρόδο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόν

Λίγο μετά τις 7 το πρωί έδεσε στο λιμάνι της Ρόδου το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της φετινής τουριστικής σεζόν προερχόμενο από το Ηράκλειο της Κρήτης. Πρόκειται για το “MeinShiff5” που μεταφέρει 967 τουρίστες, κυρίως Γερμανούς με πλήρωμα 746 άτομα. Θα μείνει μέχρι τις 7 το απόγευμα στη Ρόδο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τον Πειραιά.

Στο λιμάνι τις Ρόδου υποδέχτηκαν τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κώστας Ταρασλιάς, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου, Βασίλης Παπαοικονόμου και ο τουριστικός πράκτορας, Τσαμπίκος Χατζημιχάλης. Στη Ρόδο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόνΗ Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου καλωσόρισε μουσικά τους επισκέπτες και χόρεψε παραδοσιακούς χορούς το χορευτικό συγκρότημα της Παστίδας «Το Καμάρι». Κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου τηρήθηκαν οι διαδικασίες που προβλέπονται για την πανδημία σύμφωνα με τις οδηγίες Υπουργείου Υγείας και το Ειδικό σχέδιο διαχείρισης του Λιμένα Ρόδου με τα πρωτόκολλα που ισχύουν για τις κρουαζιέρες.
Στη Ρόδο το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της σεζόνΜόλις τελείωσε η εκδήλωση του δήμου Ρόδου, περίμεναν στον χώρο του Λιμανιού 24 τουριστικά πούλμαν που παρέλαβαν 520 είκοσι άτομα, άλλα για εκδρομή στην Λίνδο, άλλα για τον γύρο της πόλης και αλλά για τον γύρο του νησιού με στάση στο χωριό Έμπωνα για φαγητό. Κάποιοι τουρίστες πήραν ποδήλατα για βόλτα σε περιοχές της πόλης. Όλοι δε θα κινηθούν στην αγορά και μόλις τελειώσουν την εκδρομή τους θα επιστρέψουν στο καράβι.

ΦΩΤΟ-Βαγγέλης Φασουλάς(drone) – Αριστείδης Μιαούλης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος