Στη Ρόδο οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες

Έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στη Ρόδο με δύο πτήσεις της TUI από Μπέρμιγχαμ και Μάντσεστερ οι πρώτοι 180 Βρετανοί τουρίστες.
Αναμένεται μία ακόμα πτήση στις 5:30 το απόγευμα από Λονδίνο με 79 επιβάτες.
Παρά την προτροπή της κυβέρνησής τους να αποφεύγουν χώρες ενταγμένες στην «πορτοκαλί» λίστα, οι Βρετανοί επέλεξαν και πάλι τη Ρόδο για τις διακοπές τους, δηλώνοντας ότι «κανείς περιορισμός και καμία καραντίνα δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να επισκεφθούμε το αγαπημένο μας νησί και να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και το καλό φαγητό, όπως κάνουμε για 20 και πλέον χρόνια».

Στη Ρόδο οι πρώτοι Βρετανοί τουρίστες

Σημειώνεται ότι η Ρόδος κατατάσσεται χρόνια στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των Βρετανών για διακοπές, ενώ η βρετανική αγορά αποτελεί διαχρονικά τη δεύτερη σημαντικότερη αγορά για τον ροδιακό τουρισμό, μετά τη γερμανική. Ικανοποιημένος από την άφιξη των Βρετανών εμφανίσθηκε ο αντιδήμαρχος, Κώστας Ταρασλιάς.

«Η επιλογή της Ελλάδας και συγκεκριμένα της Ρόδου είναι συγκινητική και επιβεβαιώνει την καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού για το καλοκαίρι 2021 με σύνθημα «All you want is Greece», όμως μας δημιουργεί την υποχρέωση να τηρήσουμε ακόμα πιο αυστηρά τα μέτρα προστασίας και το πρόγραμμα εμβολιασμού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος