Στη Νίσυρο το 1ο «Clean it Like Greek ECO Forum»

Με τη διεξαγωγή του 1ου «Clean it like Greek ECO Forum» στη Νίσυρο, ολοκληρώνεται την Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου, το πρωτοποριακό οικολογικό πρόγραμμα του AQUAHELP Foundation.
Η οικολογική και περιβαλλοντική δράση που ξεκίνησε φέτος από τα Δωδεκάνησα και απλώθηκε σε όλη την Ελλάδα, αποσκοπεί στον καθαρισμό παραλιών, θαλάσσιων περιοχών, βουνών και δασών με τη συμμετοχή ιδιωτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για την ενίσχυση του φιλελληνισμού και την ανάδειξη της χώρας ως την καθαρότερη στην Ευρώπη.
Στο καινοτόμο και μοντέρνο οικολογικό πρόγραμμα συμμετέχουν 22 Δήμοι από όλη την Ελλάδα. Από τα Δωδεκάνησα μετέχουν οι Δήμοι Ρόδου, Σύμης, Λειψών, Αστυπάλαιας, Πάτμου, Κω, Καλύμνου, Μεγίστης και Νισύρου.
Στην πρώτη γιορτή οικολογίας που θα πραγματοποιηθεί στον εντυπωσιακό περιβάλλοντα χώρο του ηφαιστείου της Νισύρου, για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του προγράμματος «Clean it Like Greek», θα μιλήσει η πρόεδρος του Ε.Ο.Τ και κύρια Πρέσβειρα του «Clean it Like Greek», Άντζελα Γκερέκου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος