Στη γραμμή υγείας οι κάτοικοι της Νισύρου. Διασφαλίστηκε η κάλυψη επείγουσας αερομεταφοράς.

Σε μια πολύ σημαντική δωρεά που τονώνει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων της Νισύρου προέβη η εταιρία εκμετάλλευσης της ελαφρόπετρας στη νησίδα Γυαλί, ΛΑΒΑ ΑΕ. Υπέγραψε συμβόλαιο ομαδικής ασφάλισης για την πρόσβαση όλων των κατοίκων του νησιού στις υπηρεσίες και υποδομές υγείας της Interamerican.

Με την πρωτοβουλία αυτή, διασφαλίζεται η κάλυψη επείγουσας αερομεταφοράς εξαιτίας αιφνίδιας ασθένειας ή ατυχήματος, με πλήρως επανδρωμένο και εξοπλισμένο ελικόπτερο.

Η παρουσίαση όλου του περιεχομένου του ασφαλιστηρίου, πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023, ώρα 20:00 στο Ζωσιμοπούλειο Θέατρο Μανδρακίου. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο κ. Σταμάτης Καλαφατάς, ο οποίος και θα δώσει πλήρη ανάλυση του συμβολαίου και θα απαντήσει στο οποιοδήποτε ερώτημα ενδεχομένως προκύψει.

Επιπλέον, παρέχεται απεριόριστη, 24ωρη πρόσβαση σε κάθε κάτοικο της Νισύρου στη «Γραμμή Υγείας 1010», προκειμένου να λάβουν ιατρικές συμβουλές από τους γιατρούς της Interamerican.

“Συνεχής στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι οι κάτοικοι της Νισύρου να αισθάνονται ασφάλεια και να έχουν όσο το δυνατό καλύτερη κάλυψη στον τομέα της υγείας” δηλώνει ο κ. Χριστοφής Κορωναίος, Δήμαρχος Νισύρου, και τονίζει πως “ο Δήμος Νισύρου και η εταιρεία ΛΑΒΑ έχουν μια συνεργασία που ξεκινά από τη δεκαετία του 1950. Η συμβολή της ΛΑΒΑ στην οικονομική και πληθυσμιακή βιωσιμότητα της Νισύρου υπήρξε πολύ σημαντική όλα αυτά τα χρόνια.Οι δωρεές για ανάγκες του νησιού στα θέματα εκπαίδευσης και υγείας συμβάλλουν στην κοινωνική πρόοδο”.

Ο κ. Λευτέρης Χριστοφοράκης, γενικός διευθυντής της ΛΑΒΑ και διευθυντής Λατομείων και Ορυχείων του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, επισήμανε σχετικά: «Για όλους εμάς, η ουσιαστική στήριξη των τοπικών κοινωνιών όπου δραστηριοποιούμαστε, με έμφαση στην ευημερία των κατοίκων, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής μας και των κοινωνικών μας πρωτοβουλιών. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μέσω της προσφοράς της υπηρεσίας Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican, συνεισφέρουμε στην ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας για όλους τους κατοίκους ενός ακριτικού νησιού της χώρας μας. Δέσμευσή μας είναι να παραμείνουμε στο πλευρό τους, προσφέροντας την βοήθειά μας όπου και όποτε χρειάζεται».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος