Ρόδος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δολοφόνου και αυτόχειρα (video)

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από το έγκλημα, που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι με θύμα μία 30χρονη εκπαιδευτικό.Το θύμα είχε για 9 μήνες σχέση με τον δράστη, ενώ συγκατοικούσαν για περίπου 2 μήνες.

Τον τελευταίο 1,5 μήνα όπως αναφέρει στην ΕΡΤ η μητέρα της 32χρονης, το θύμα είχε πει στην οικογένειά της ότι η σχέση της με τον 40χρονο δεν πηγαίνει καλά, ήταν βίαιος και για αυτό διέκοψε την σχέση τους. “Αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα” είχε πει η 32χρονη στην μητέρα της.

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δολοφόνου και αυτόχειρα (video)Σημειώνεται ότι ο 40χρονος δράστης, μετά την απόφαση του θύματος να διακόψει τη σχέση της μαζί του, τη σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα. Με την ίδια καραμπίνα έβαλε στη συνέχεια τέλος στη ζωή του. Σε σημείωμα δε που βρέθηκε δίπλα του ανέφερε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη.

Η μητέρα της, η 32χρονη της έκανε λόγο για σκηνές ζηλοτυπίας και δήλωσε πως ο 40χρονος επέμενε να κρατά κλειδωμένη την πόρτα του σπιτιού τους για να ξέρει τι ώρα θα γύριζε στο σπίτι το θύμα.

Εν τω μεταξύ σοκάρουν οι αποκαλύψεις, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας τόσο για τη σχέση του με την 30χρονη εκπαιδευτικό, όσο και για την επιθετική συμπεριφορά, που είχε επιδείξει στο παρελθόν έναντι πρώην συντρόφων του.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας φέρεται να ζήλευε παθολογικά το θύμα, σε σημείο που να μην την αφήνει ούτε τηλεόραση να βλέπει μόνη της, έχοντας την απαίτηση να κοιμάται την ίδια ώρα με εκείνον.

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δολοφόνου και αυτόχειρα (video)
Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες το θύμα επρόκειτο να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μετά τη λήξη της σύντομης και δύσκολης σχέσης τους, ωστόσο δεν πρόλαβε.

Ρόδος: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του δολοφόνου και αυτόχειρα (video)

Επιθετική η συμπεριφορά του δολοφόνου έναντι και των πρώην συντρόφων του

Ο 39χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας – σύμφωνα με πληροφορίες-  είχε βεβαρυμένο παρελθόν στις σχέσεις του. Πρόσφατα σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» είχε ολοκληρωθεί προκαταρκτική εξέταση για εκβίαση και πρόκληση σωματικών βλαβών σε 40χρονη πρώην σύντροφό του, ενώ προβλήματα είχε δημιουργήσει και στην πρώην σύζυγό του, με την οποία είχαν αποκτήσει ένα παιδί και η οποια είχε προσφύγει εναντίον του στα αστικά και ποινικά δικαστήρια.

Στη δικογραφία εναντίον του είχε περιγράψει περιστατικά βίας και απειλών εναντίον της, με αποκορύφωμα την απειλή της με όπλο όσο αυτή οδηγούσε.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος μιας πρώην συντρόφου του 40χρονου κ. Β. Μπέης, ο δράστης και αυτόχειρας γινόταν χειριστικός και κτητικός. Όταν μάλιστα η πρώην σύντροφός του ζήτησε να χωρίσουν, ο 40χρονος έγινε βίαιος και την απείλησε πως θα την εκθέσει στο διαδίκτυο αν δεν αποσύρει την μήνυση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νότιας Δωδεκανήσου κ. Μ. Ανδρουλάκης, η παρουσία δεύτερου ατόμου στο αυτοκίνητο του δράστη πριν την δολοφονία έχει σχεδόν αποκλειστεί. Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως υπήρξε και παρουσία δεύτερου ατόμου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος