Μια σημαντική διάκριση, έλαβαν στο Πανελλήνιο Γαστρεντερολογικό Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από 5 έως 7 Οκτωβρίου, δύο γιατροί του Νοσοκομείου Ρόδου.
Πρόκειται για τους Στέλιο Καραταπάνη, διευθυντή της Α’ Παθολογικής Κλινικής και Γιώργο Ντέτσκα, υπεύθυνο του Ηπατολογικού Ιατρείου του Νοσοκομείου.
Οι δύο γιατροί έλαβαν το 1ο βραβείο καλύτερης εργασίας, απ’ όλες όσες παρουσιάστηκαν στο συνέδριο.
Η μελέτη έφερε τον τίτλο «Mεταβολές στη χρήση των άμεσα δρώντων αντιικών (DAA) στη θεραπεία της χρόνιας ηπατίτιδας C (ΧHC) στην κλινική πράξη. HERACLIS: ελληνική πολυκεντρική, προοπτική κλινική μελέτη».
Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση για τους γιατρούς του Νοσοκομείου Ρόδου, που συμμετέχοντας σε τέτοιες μελέτες αναδεικνύουν το σημαντικό έργο που πραγματοποιείται στην περιοχή μας στον τομέα της αντιμετώπισης των ηπατίτιδας και γενικότερα των ασθενών με ηπατικά νοσήματα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος