Σε νοσοκομεία των Αθηνών για διάγνωση οι αξονικές και οι ακτινογραφίες από το νοσοκομείο Κω

Στα Νοσοκομεία «ΑΤΤΙΚΟΝ » και « ΘΡΙΑΣΙΟ» των Αθηνών για διάγνωση θα αποστέλλονται για δυο εβδομάδες οι ακτινογραφίες και οι αξονικές που θα πραγματοποιούνται στο Νοσοκομείο της Κω, με απόφαση της διοίκησης του Ιδρύματος, λόγω αναγκαστικής απουσίας του μοναδικού Ακτινολόγου.

Τα αρχεία θα στέλνονται με το σύστημα we transfer έτσι ώστε να γίνεται διάγνωση ακτινογραφιών και αξονικής σε επείγουσες και μη καταστάσεις, κατά τη διάρκεια τακτικού ωραρίου και εφημερίας.
Στόχος της κίνησης γι’ αυτό το χρονικό διάστημα, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ του Νοσοκομείου της Κω, είναι να γίνεται έγκαιρα η αξιολόγηση μιας αναγκαίας διακομιδής με τα πτητικά μέσα του ΕΚΑΒ.

Να σημειωθεί ότι από τον Ιανουάριο, το Ακτινολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Κω εξυπηρετείται μ’ ένα μόνο ακτινολόγο, μετά την αποχώρηση της δεύτερης Ιατρού ειδικότητας.
Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση είχε προκηρύξει τη θέση και είχε τη διαβεβαίωση αποδοχής της από ενδιαφερόμενο ακτινολόγο από Αθήνα, αυτός δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί. Για το πρόβλημα της υποστελέχωσης του ακτινολογικού τμήματος έχει ενημερωθεί εδώ και μήνες η διοίκηση της 2ης Υ.ΠΕ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος