Σε ευρεία διαβούλευση η εξειδίκευση του προγράμματος « The Rhodes Co-Lab»

Σε διαβούλευση τίθεται η διαμόρφωση του πενταετούς Business Plan, για το μετασχηματισμό της Ρόδου σε πρότυπο βιώσιμο τουριστικό προορισμό, στο πλαίσιο του project « The Rhodes Co-Lab» – Sustainable Tourism Destination, που σχεδίασαν από κοινού η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Όμιλος TUI.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει αναθέσει στη διεθνή εταιρεία συμβούλων Price Waterhouse Coopers (PWC) την κατάρτιση του business plan του Co-Lab, στην τελική διαμόρφωση του οποίου θα συμπεριληφθούν θέσεις και προτάσεις των εθνικών και τοπικών stakeholders μετά από διαδικασία διαβούλευσης.

Στα τέλη Μαΐου η ομάδα εργασίας της Price Waterhouse Coopers (PWC) θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της διαβούλευσης, μέσα από έναν συγκεκριμένο οδικό χάρτη, για τα επόμενα τουλάχιστον πέντε χρόνια.

Ο Περιφερειάρχης έχει ζητήσει από το σύνολο των τοπικών φορέων να συμμετάσχουν στη διαβούλευση και να συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση της στρατηγικής του Co-Lab.
Στο πλαίσιο αυτό, θα καταγραφούν οι απόψεις τους σε θέματα που αφορούν στη Ρόδο και στον τουρισμό του νησιού, όσο και σε ζητήματα όπως η προστασία της βιοποικιλότητας, η ενεργειακή αναβάθμιση του νησιού και η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής του πληθυσμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος