Ρόδος: Βολές κατά του διευθύνοντος συμβούλου της ΔΕΗ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Ρόδο, η απόφαση της ΔΕΗ να καταργήσει το κριτήριο εντοπιότητας στις προσλήψεις και να μην προσλάβει ούτε έναν από τους υποψηφίους στη Νότια Ρόδο για το εργοστάσιο της Κατταβιάς.

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τον αποκλεισμό των κατοίκων της Νότιας Ρόδου από τις προσλήψεις στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Κατταβιά, εξαπολύει ο βουλευτής Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριος Σαντορινιός.
«Σφράγισαν και επίσημα την κατάργηση του κριτηρίου εντοπιότητας» σημειώνει, καταγγέλλοντας “κοροϊδία” έναντι των υποψηφίων από τη Νότια Ρόδο, που εκπαιδεύτηκαν στο αντικείμενο με την προσδοκία της πρόσληψης. «Ντροπή. Μόνο ντροπή» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ν. Ζαννετάκης

«Persona non grata» κήρυξε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ, μετά την κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας στις προσλήψεις, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κατταβιάς, Νίκος Ζαννετάκης.

Διαμήνυσε δε ότι οι κάτοικοι θα προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις, ενώ κατήγγειλε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ απαξίωσε τους Ροδίτες λέγοντας «ότι είναι μόνο για γκαρσόνια».

Στο κάδρο των ευθυνών έβαλε και τους κυβερνητικούς βουλευτές, που ψήφισαν την κατάργηση του κριτηρίου της εντοπιότητας, τονίζοντας ότι οι «ευθύνες τους είναι μεγάλες».

Φ. Ζαννετίδης

Σκληρή κριτική στη ΔΕΗ, για τη μη πρόσληψη των υποψηφίων από τη Νότια Ρόδο, ασκεί -μέσω του facebook- ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Φιλήμονας Ζαννετίδης.
«Αθετούν τις συμφωνίες με τις τοπικές κοινωνίες» τονίζει στην ανάρτησή του, υποστηρίζοντας ότι “το κριτήριο της εντοπιότητας καταργήθηκε γιατί αποτελούσε εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος