Ρόδος: Στους δρόμους το πρώτο πολυθέσιο ταξί

Το πρώτο πολυθέσιο ταξί που κυκλοφορεί στους δρόμους της Ρόδου, «επιθεώρησαν» το πρωί ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος και ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Ευστρατίου, μαζί με τον πρόεδρο του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου Θεοδόση Καστανίδη και πολλούς επαγγελματίες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην κεντρική πιάτσα των ταξί στο Μαντράκι.

Συνολικά μέχρι στιγμής 35 ιδιοκτήτες ταξί από τη Ρόδο έχουν ζητήσει να μετατρέψουν τα αυτοκίνητα τους σε 6θέσια ή 9θέσια, ανταποκρινόμενοι στην σχετική πρόσκληση του υπουργείου Μεταφορών.

Ρόδος: Στους δρόμους το πρώτο πολυθέσιο ταξί

«Τα νησιά μας είναι προορισμοί για οικογένειες, που θα εξυπηρετηθούν πολύ καλύτερα από τα πολυθέσια οχήματα» δήλωσε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, σημειώνοντας πως η Ρόδος είναι πρωτοπόρος σε ολόκληρη τη χώρα στην κυκλοφορία των νέων οχημάτων.

«Πιστεύουμε ότι θα μειωθούν κατά πολύ οι ουρές αναμονής στις πιάτσες» ανέφερε από την πλευρά του ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Θεοδόσης Καστανίδης, σημειώνοντας ότι θα υπάρχει διαφορετική ταρίφα ανάλογα με τον αριθμό των επιβατών κάθε οχήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος