Ρόδος: Σημαντικές κυκλοφοριακές αλλαγές στο κέντρο της πόλης

Την μονοδρόμηση της κίνησης στην ακτή Σαχτούρη και σε τμήμα της οδού 7ης Μαρτίου, με κατεύθυνση από το λιμάνι προς το κέντρο της πόλης της Ρόδου, ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων και Υποδομών του Δήμου Ρόδου.

Η απόφαση θα ισχύσει από το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί και για διάστημα 30 ημερών, προκειμένου να αντικατασταθεί από τη ΔΕΥΑΡ το δίκτυο ύδρευσης στην οδό  Σαχτούρη και να προχωρήσει η ανάπλαση της παραλιακής ζώνης της Ακαντιάς από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νότιας Δωδ/σου. Σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων:

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων:

  • Τα οχήματα που επιθυμούν να κατευθυνθούν από τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή των οδών Καναδά – Βύρωνος – Αυστραλίας θα κινούνται με αυτή την κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης.
  • Τα οχήματα που εξέρχονται από τις πύλες της Μεσαιωνικής πόλης, Πύλη Παναγιάς, Πύλη Αρνάλδου, Πλατεία Σύμης, υποχρεούνται να κινηθούν αριστερόστροφα προς το κέντρο της πόλης.
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού 7ης Μαρτίου από την Πλατεία Ελευθερίας προς την Νέα Αγορά οφείλουν να κινηθούν επί της οδού Γαλλίας.
  • Τα οχήματα που κινούνται επί της οδού Αβέρωφ προς στους φωτεινούς σηματοδότες 7ης Μαρτίου υποχρεούνται να κινηθούν αριστερά προς την Πλατεία Ελευθερίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος