Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 26χρονος, οδηγός της μοτοσυκλέτας που συγκρούστηκε με ΙΧ

Ένας νεκρός και ένα τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που έγινε χθες το βράδυ στη Ρόδο, στην επαρχιακή οδό Ρόδου-Καλλιθέας, όταν ένα ενοικιαζόμενο Ι.Χ συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα.
Νεκρός είναι ένας 38χρονος Ιταλός τουρίστας ο οποίος βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και ένας 26χρονος, ημεδαπός, σοβαρά τραυματίας, οδηγός της μοτοσυκλέτας που ερχόταν από το Φαληράκι. Ο οδηγός και και ακόμα ένας επιβάτης του Ι.Χ, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Να σημειωθεί ότι ο οδηγός του Ι.Χ συνελήφθη από την Τροχαία Ρόδου
Το θανατηφόρο, όπως καταγράφεται στο αστυνομικό δελτίο της ΕΛΑΣ: «Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Ρόδο Στις 13-08-2021/22.15 ώρα στη Ρόδο, επί του 3ου χλμ επαρχ. οδού Ρόδου-Καλλιθέας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 29χρονο αλλοδαπό, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 38χρονου αλλοδαπού συνεπιβάτη του οχήματος, το σοβαρό τραυματισμό του 26χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό 28χρονου ημεδαπού συνεπιβάτη του δικύκλου. Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος