Ρόδος: Πρωτοβουλίες τουριστικών πρακτόρων για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Ο πολιτισμός, ο αθλητισμός και η εν γένει ανάδειξη τοπικών στοιχείων θα αποτελέσουν για την Ένωση Τουριστικών Γραφείων Ρόδου τα βασικά εργαλεία, που θα οδηγήσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου 2022.

Τη σχετική πρωτοβουλία τους ανέπτυξαν μέλη της Ένωσης, που, όπως τόνισαν, “έχουν ήδη καταλήξει σε μια σειρά προτάσεων και έχουν ξεκινήσει διαβουλεύσεις με άλλους τουριστικούς φορείς.”

Ο πρόεδρος της Ένωσης, Χρήστος Μιχαλάκης, ο γραμματέας, Τάσος Χατζηλιαμής, η ταμίας, Γιολάντα Κάππα, και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Ευριπίδης Σαμαράς, υπογράμμισαν, πως “για να υλοποιηθεί το εγχείρημα θα πρέπει να το αναλάβει ένας φορέας που να διαθέτει την τεχνογνωσία”.

Για την επόμενη τουριστική σεζόν -που υπολογίζουν να ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου-, δήλωσαν “συγκρατημένα αισιόδοξοι”, καθώς εκτιμούν, ότι μπορεί να φτάσει τα επίπεδα του 2015. “Πιστεύω, ότι τα χειρότερα είναι πίσω μας. Κάναμε μια καλή διαχείριση φέτος και αυτό έχει καταγραφεί“, δήλωσε ο Τάσος Χατζηλιαμής, ενώ ο Χρήστος Μιχαλάκης προέβλεψε, ότι “η κατάσταση δε θα ξεκαθαρίσει γρήγορα και ότι η επόμενη τουριστική σεζόν θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος