Ρόδος: Μήνυμα ενότητας και υπόσχεση σκληρής δουλειάς από τον νέο δήμαρχο Αλ. Κολιάδη

Στο κατάμεστο από κόσμο, κλειστό γυμναστήριο Καλλιθέας, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Αλέξανδρο Κολιάδη.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, ενώ πολιτικό όρκο έδωσαν μέλη της παράταξης του νέου δημάρχου και ο επικεφαλής της παράταξης Λαϊκή Συσπείρωση Τάκης Πότσος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παπάς,  ο πρώην υφυπουργός, βουλευτής Μάνος Κόνσολας, ο κοσμήτορας της Βουλής και βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου  Γιώργος Χατζημάρκος, ο δήμαρχος Βάρης Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ μηνύματα απέστειλαν η βουλευτής της ΝΔ Μίκα Ιατρίδη και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Νικητιάδης, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός Ρόδου.

Ρόδος: Μήνυμα ενότητας και υπόσχεση σκληρής δουλειάς από τον νέο δήμαρχο Αλ. Κολιάδη

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης, κάλεσε στο βήμα τον απερχόμενο δήμαρχο και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Αντώνη Καμπουράκη και τους επικεφαλής των άλλων δύο παρατάξεων Νίκο Γερονικόλα και Τάκη Πότσο οι οποίοι απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

«Όλοι μαζί, εμείς που ορκιζόμαστε και εσείς που είστε κοντά μας, σηματοδοτούμε την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου. Απόψε, δίνουμε όρκο τιμής, απέναντι στους συμπολίτες μας, πως θα ασκούμε τίμια και ευσυνείδητα τα καθήκοντα που μας αναθέσατε στις 15 Οκτωβρίου και μέσω του όρκου υποσχόμαστε, πως θα δουλέψουμε σκληρά για τη Ρόδο μας, τον τόπο που αγαπάμε, να γίνει το νησί μας σημείο αναφοράς σε όλους τους τομείς», είπε κατά την έναρξη της ομιλίας του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος.

Ρόδος: Μήνυμα ενότητας και υπόσχεση σκληρής δουλειάς από τον νέο δήμαρχο Αλ. Κολιάδη

Ο Αλέξανδρος Κολιάδης αναφέρθηκε στους βασικούς στόχους της νέας δημοτικής αρχής, που είναι:

•       Η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

•       Η ισόρροπη και ανθεκτική ανάπτυξη του νησιού.

•       Η προαγωγή της κοινωνικής συνοχής και μιας δικαιότερης και χωρίς αποκλεισμούς κοινωνίας.

•       Η αποτελεσματικότερη διαχείριση των υποδομών και των έργων.

•       Η βέλτιστη λειτουργικότητα του Δήμου και η παροχή καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες

•       Η διεκδίκηση όλων όσων δικαιούνται οι δημότες αυτού του νησιού και δυστυχώς δεν τα έχουν.

Επίσης  έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη των συνεργασιών και των συναινέσεων: «Ιερό χρέος μας σήμερα είναι να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη σας και να δουλέψουμε σκληρά, να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε αλλά και ακόμα περισσότερα. Με τη μεγάλη νίκη που μας χαρίσατε στις 15 Οκτωβρίου, μας φέρατε προ των ευθυνών μας και πλέον κάθε μέρα οφείλουμε να δίνουμε εξετάσεις ενώπιον σας, όχι μόνο όσων μας ψηφίσατε αλλά σε όλους τους πολίτες του νησιού μας, τους συμπολίτες μας.  Οι εκλογές τελείωσαν. Σήμερα ορκίζονται μαζί με εμένα οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων όλου του Δήμου, όλων των παρατάξεων. Σήμερα, αφήνουμε πίσω μας τις εκλογικές μας διαφορές και ξεκινάμε τη δουλειά μας για τα επόμενα πέντε χρόνια» τόνισε ο δήμαρχος Ρόδου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος