Ρόδος: Μεγάλες ποσότητες ποτών δέσμευσε το Τελωνείο

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα του Τελωνείου Ρόδου και του Τμήματος Χημικών Υπηρεσιών, σε αποθήκη αλκοολούχων ποτών που λειτουργεί και κατάστημα λιανικής στο νησί της Ρόδου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «δημοκρατική», ελεγχόμενοι είναι δύο Ροδίτες -εκπρόσωποι ομόρρυθμης εταιρείας- στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν σημαντικές ποσότητες αλκοολούχων ποτών τύπου «Breezer» τα οποία δεν έφεραν σήμανση και ημερομηνία λήξης, ενώ περαιτέρω βρέθηκαν χημικές ουσίες για ν’ αφαιρούνται από τα μπουκάλια οι σχετικές ενδείξεις αλλά και ειδικό εκτυπωτικό μηχάνημα, που εκτυπώνει πάνω σε φιάλες.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι έγιναν έρευνες και από το χημείο, που διαπίστωσε ότι τα συγκεκριμένα ποτά δεν ήταν «μπόμπες».
Οι τελωνειακοί έχουν πάντως δεσμεύσει μεγάλες ποσότητες ποτών που βρέθηκαν σε δύο αποθήκες, ενώ από την έρευνα που διενήργησαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της εφημερίδας, φέρεται να έχει προκύψει, ότι σε ορισμένα από τα μπουκάλια που κατασχέθηκαν είχαν αναγραφεί ενδείξεις ότι παρήχθησαν τον Ιούνιο του 2016!
Υπάρχουν ενδείξεις ότι έχουν παραποιηθεί τα στοιχεία παρτίδας και η ημερομηνία λήξης των ποτών αυτών, γεγονός, που έχει θορυβήσει τις αρχές.
Σχετικά φέρεται να έχει ενημερωθεί και η εταιρεία που αντιπροσωπεύει τα συγκεκριμένα αλκοολούχα ποτά στην Ελλάδα, ενώ έχουν κατασχεθεί παραστατικά αγοράς ποτών από την συγκεκριμένη εταιρεία τα οποία και ελέγχονται.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος