Ρόδος: Μεγάλες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο από την Περιφέρεια

Την υλοποίηση της πρώτης, από μια σειρά μεγάλων παρεμβάσεων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ρόδου, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αφού υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση για την συντήρηση του.
Πρόκειται συγκεκριμένα για την τριετή συντήρηση της εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου, του κεντρικού τμήματος της νήσου Ρόδου και του οδικού δικτύου της Χάλκης συνολικού ποσού 4.7 εκατ ευρώ.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια:
«Για πρώτη φορά υπάρχει πρόβλεψη, ο ανάδοχος να αναλαμβάνει και την ευθύνη τεχνικής εποπτείας του οδικού δικτύου, ώστε να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται άμεσα τυχόν προβλήματα. Τα έργα αφορούν, συγκεκριμένα, στην τεχνική επιθεώρηση του οδικού δικτύου για τον εντοπισμό φθορών και βλαβών που ενέχουν κινδύνους για τους χρήστες, και αποκατάσταση αυτών, εκτέλεση εργασιών άμεσης επέμβασης, εργασιών βασικής συντήρησης καθώς και εργασιών κύριας συντήρησης του οδικού δικτύου, επί χρονικού διαστήματος τριών ετών».
Σύντομα θα υπογραφούν δύο ακόμα συμβάσεις για το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ρόδου με αντίστοιχο προϋπολογισμό. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα έργα:
«Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.ΑΙ., βορείου τμήματος νήσου Ρόδου»
προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ και «Τριετής συντήρηση οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ν.ΑΙ., νοτίου τμήματος νήσου Ρόδου» προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος