Ρόδος: Με 11 ευρώ κέρδισε 1.772.551 ευρώ ο τυχερός του τζόκερ!

Με μόλις 11 ευρώ, τυχερός η τυχερή, κέρδισε το τεράστιο ποσό του 1.772.551 ευρώ σε δελτίο τζόκερ, που κατάθεσε στο πρακτορείο του Παναγιώτη Χατζηκινόλα, στον Αρχάγγελο Ρόδου.
Όπως δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο πράκτορας του Αρχαγγέλου, Παναγιώτης Χατζηνικόλας, ο άγνωστος τυχερός έπαιξε μόλις 10,5 ευρώ στο τζόκερ και συμπλήρωσε και ένα ΠΡΟΤΟ μόλις 0.5 ευρώ, συνολικά έδωσε 11 ευρώ. Ο κ. Χατζηνικόλας κάλεσε τον τυχερό να πάει να τον βρει, με πλήρη εχεμύθεια για να τον καθοδηγήσει πως θα εισπράξει το ποσό, ενώ παράλληλα τον συμβούλεψε να το διαχειριστεί με σύνεση.

Το πρακτορείο του κ. Χατζηνικόλα στον Αρχάγγελο, θεωρείται τυχερό πρακτορείο, αφού και τα προηγούμενα χρόνια έδωσε σε άλλους τυχερούς μεγάλα ποσά. «Η χθεσινή επιτυχία του πρακτορείου μου είναι η τέταρτη τα τελευταία χρόνια», ανέφερε ο κ. Χατζηνικόλας. Το 2019 σε κλήρωση του Λόττο έδωσε 1.250.000 ευρώ, το 2012 στο τζόκερ σε τυχερό έδωσε 627.000 ευρώ και το 2007 832.000 ευρώ σε άλλο τυχερό.

Σε ερώτηση αν έχει εκτίμηση για τον τυχερό, αν κατάγεται από τον Αρχάγγελο η κοντινή περιοχή, μας είπε, ότι δεν γνωρίζει και μας αποκάλυψε, ότι οι προηγούμενοι τυχεροί πρέπει να προερχόταν από την περιοχή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος