Την Δευτέρα θα ξεκινήσουν τα δρομολόγια τριών ηλεκτροκίνητων λεωφορείων της δημοτικής επιχείρησης συγκοινωνιών ΡΟΔΑ από τον χώρο στάθμευσης του λιμανιού της Ακαντιάς, μέχρι την πλατεία Σύμης.
Τα δρομολόγια θα είναι δωρεάν και θα γίνονται ανά 20’ από τις 7 το πρωί μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
Έκκληση στους πολίτες να χρησιμοποιούν τον χώρο στάθμευσης της Ακαντιάς, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση που επικρατεί έξω από τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης, απηύθηνε ο αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων Στέφανος Δράκος, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον γενικό διευθυντή της ΡΟΔΑ Φώτη Καραμανώλη.
Εντός των τειχών της Μ. Πόλης, θα λειτουργήσουν και φέτος τρεις δρομολογιακές γραμμές με ηλεκτροκίνητα οχήματα, ενώ ο Δήμος θα προμηθευτεί και ηλεκτροκίνητο μικρό ασθενοφόρο, το οποίο θα χρησιμοποιούν οι διασώστες του ΕΚΑΒ όταν θα καλούνται σε περιστατικά, τα οποία δεν μπορεί να προσεγγίσει μεγάλο ασθενοφόρο.
Φωτό Φίλιππος Φιλίππου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος